Nordland deler erfaringer på Fagsamling for Inn på tunet-tilbydere

13.-14. oktober inviterer Inn på tunet Norge SA til Fagsamling for Inn på tunet-tilbydere på Gardermoen. På programmet står blant annet Statsforvalteren i Nordland og skal fortelle om erfaringer fra pilotkommunene som deltar i Inn på tunet-løftet. Meld deg på Fagsamlingen innen 1. september!

Ønsker du lære mer om Inn på tunet eller få faglig påfyll? Meld deg på Fagsamling. Foto: Ingrid Roaldsen, Statsforvalteren i Nordland

Barn og unge er tema på Fagsamlingen

Fagsamlingen har et variert program med tema Inn på tunet til barn og unge. I tillegg til at Statsforvalteren deler kunnskap og erfaringer fra pilotprosjektet som gjennomføres i utvalgte kommuner i Nordland, som en del av Inn på tunet-løftet 2, vil man kunne få oppdatert kunnskap fra forskning og praktiske eksempler.

Fra Statsforvalteren i Nordland vil Eirik Arntsen vise hvordan Inn på tunet enkelt kan benyttes til elever i grunnskolen, samtidig som målene i læreplanene osv. oppnås. Linn Sund, også fra Statsforvalteren i Nordland sin Inn på tunet prosjektgruppe, vil vise til hvordan Inn på tunet kan være et godt forebyggenede tiltak til barn og unge. 

Mer informasjon og påmelding på nettsiden til Inn på tunet Norge SA.

Målgruppe

Inn på tunet Norge SA skriver at samlingen passer for alle som arbeider med Inn på tunet, og som ønsker faglig påfyll og mulighet for erfaringsdeling og mingling med andre som også tilbyr Inn på tunet. 

Publisert 15.08.2022